Geräte und Zubehör
Caldeirada (Fish Stew)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
4 - 6 white grouper, fillets (approx. 800 g)ling fillets (approx. 800 g)4 - 6
-
ripe tomatoes 300 g diced, 400 g quartered700 g
-
green pepper sliced100 g
-
red pepper sliced100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves2
-
onions 150 g quartered, 150 g sliced300 g
-
olive oil30 g
-
1 ½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
dried bay leaves1
-
dried chilli flakes (optional)1 pinch
-
floury potatoes peeled, sliced (1 cm)1000 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
31 g
Brennwert
1486 kJ /
356 kcal
Fett
6 g
Kohlenhydrate
38 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Portuguese Classics
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Chicken with tomato sauce
1h
Pumpkin Soup
35min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Hake and Prawn Burger
15min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Chickpea soup with spinach
40min
Fish Stew
45min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min