Geräte und Zubehör
Turkse flatbreads
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
24 sneetjes
Zutaten
-
water360 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
suiker20 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven500 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
zout naar smaak1 - 1 ½ tl
-
ei licht opgeklopt met 1 tl water, om te kleuren1
-
sesamzaad om te besprenkelen½ el
-
karwijzaad om te besprenkelen½ el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
3 g
Brennwert
400 kJ /
96 kcal
Fett
2 g
Ballaststoffe
0.9 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Heerlijke flatbreads
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Naan (Hindoe brood)
2 Std.
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Pizzadeeg
1 Std.
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Keine Bewertungen
Halloween broodjes
Keine Bewertungen
Aardappel flatbread
12 Std.
Chocolade-koffie-amandelen
50 Min
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 Std. 30 Min
Canapé met ei
10 Min
Pitabrood
2 Std.
Paprika's in zoetzure saus
30 Min