Geräte und Zubehör
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
amandelen, gepeld150 g
-
suiker60 g
-
ei1
-
oranjebloesemwater (zie tip)15 g
-
ongezouten boter gesmolten50 g
-
honing40 g
-
filodeeg2 vellen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
12 g
Brennwert
2050 kJ /
490 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Pas d’évaluation
Fatayer met kaas en munt
2h
Cashew brood wentelteefjes
Pas d’évaluation
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Citroen en yoghurt dessert
3h 15min
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2h
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Pas d’évaluation
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Aardappel flatbread
12h
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Pas d’évaluation
Ananas zandkoekjes
2h