Geräte und Zubehör
Sun-dried tomato tartare
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
fresh chives4 - 5 sprigs
-
baby pickled capers rinsed20 g
-
dill pickled cucumber (approx. 40 g)1
-
smoked paprika¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt to taste
-
sun-dried tomatoes drained125 g
-
caper berries for garnishing (optional)
-
bread or crackers, to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
421.4 kJ /
100.4 kcal
Fett
1.6 g
Ballaststoffe
5 g
Kohlenhydrate
14.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Vegan parmesan shards
3 Std. 55 Min
Vegan Caesar dressing
5 Min
Bang bang broccoli
3 Std. 25 Min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Blue cheese tofu dressing
5 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Miso dressing
5 Min
Basil, avocado and hemp pesto
5 Min
Asparagus and pea omelette
20 Min