Geräte und Zubehör
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
apple trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
beetroot trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)300 g
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
mustard15 g
-
apple cider vinegar25 g
-
cream15 g
-
freshly squeezed lemon juice½ tbsp
-
maple syrup1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinch
-
garlic powder1 pinch
-
fresh goat's cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
chopped walnuts30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
510.4 mg
Eiweiß
9.5 g
Brennwert
1336.3 kJ /
319.4 kcal
Fett
24.5 g
Ballaststoffe
3.7 g
gesättigte Fettsäuren
8.4 g
Kohlenhydrate
17.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize - Autumn/Winter
16 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Mango Sticky Rice
5 Std.
Sugar-free strawberry pistachio slice
50 Min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 Std. 20 Min
Moroccan lamb with couscous
1 Std. 50 Min
Ossobuco Milanese
3 Std. 25 Min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 Min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 Min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 Std. 30 Min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 Min
Ancho chilli bean bowl
1 Std.