Geräte und Zubehör
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
apple trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
beetroot trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)300 g
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
mustard15 g
-
apple cider vinegar25 g
-
cream15 g
-
freshly squeezed lemon juice½ tbsp
-
maple syrup1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinch
-
garlic powder1 pinch
-
fresh goat's cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
chopped walnuts30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
510.4 mg
Eiweiß
9.5 g
Brennwert
1336.3 kJ /
319.4 kcal
Fett
24.5 g
Ballaststoffe
3.7 g
gesättigte Fettsäuren
8.4 g
Kohlenhydrate
17.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize - Autumn/Winter
16 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Easy Chinese beef and tomato
40 Min
Chicken and mushroom rice
45 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 Min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 Std. 40 Min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 Min
Vegetable trimming stock
2 Std.
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 Min
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 Std. 50 Min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 Min
Vegan fruity dream (TM6)
5 Min