Geräte und Zubehör
Mardi Gras Meatballs
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
Meatballs
-
bread torn in pieces60 g
-
onions quartered120 g
-
500 g pork mince, broken in piecesbeef mince broken in pieces500 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour for dusting
Sauce
-
onions quartered120 g
-
vegetable oil4 Tbsp
-
celery stalks cut in pieces (5 cm)3
-
green pepper cut in eighths1
-
red pepper cut in eighths1
-
garlic clove1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
pomegranate molasses1 tsp
-
lemon juice1 Tbsp
-
2 dried bay leavesdried bay leaves ground1 pinch
-
Tabasco® sauce to taste2 - 3 drops
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves (optional) roughly chopped, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
34 g
Brennwert
1784 kJ /
427 kcal
Fett
21 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Deep South and Cajun
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Mexican Chicken Ring
55 Min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Chicken Korma
40 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Chicken and Mushroom Balti
50 Min
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min
Chicken Enchiladas
1 Std.
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 Std. 10 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 Min
Butter Chicken
50 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min