Geräte und Zubehör
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
2 porties
Zutaten
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
gemalen koriander1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen gember1 snuifje
-
kip (1 volledige kip, zie tip)650 g
-
courgette in schijfjes200 g
-
fijn zout1 tl
-
uien in stukken150 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan, gemalen1 zakje
-
200 g water, + 1 tl kippenbouillonpasta, zelfgemaaktgevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)200 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
52 g
Brennwert
2899 kJ /
693 kcal
Fett
42.5 g
Ballaststoffe
3.8 g
Kohlenhydrate
17.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
无评分
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1小时
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 分钟
Tex-mexburger
4小时 25 分钟
Pekingeend
45 分钟
Japanse kip curry
55 分钟
Lamslende met roze pepersaus
45 分钟
Vissticks met tomatensaus
50 分钟
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1小时 40 分钟
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1小时 15 分钟
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 分钟
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2小时 15 分钟