Kompatible Versionen
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
20
g sjalotten
oder 1 teentje knoflook - 1 takje verse rozemarijn, gewassen en gedroogde naaldjes
- 30 g extra vergine olijfolie, plus extra naar believen
- 20 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
- 20 g selder, in stukken (3-4 cm)
- 180 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 200 g water
- ½ tl fijn zout
- 100 g volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)
- 60 g gepelde garnalen, vers (optional)
- extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiweiß
- 18 g
- Kohlenhydrate
- 50 g
- Fett
- 24 g
- Ballaststoffe
- 9 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Spaghetti met tonijn
40min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Fatayer met kaas en munt
2h
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Keine Bewertungen
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 Std. 40 Min
Rudolphs Mocktail
30min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Pastilla met kip
1h 10min