Warme aardappelen salade met de Peeler
TM6

Warme aardappelen salade met de Peeler

(Keine Bewertungen)

Zutaten

  • 1200 g water
  • 2 tl extra vergine olijfolie (zie tip) (optional)
  • 900 g bloemige aardappelen, in stukken (5 cm)
  • 285 g runderbouillon
  • 4 eieren, op hun geheel, gespoeld (optional)
  • 1 tl honing
  • 4 el graanmosterd
  • 2 el extra vergine olijfolie
  • 2 stengels selder, gebeiteld
  • 1 gepekelde augurk, in kleine blokjes
  • 10 - 15 takjes verse bieslook, gehakt, en iets meer als afwerking
  • ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
  • paprikapoeder, om te garneren, naar eigen smaak

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
775.2 kJ / 185.3 kcal
Eiweiß
4.7 g
Kohlenhydrate
31.7 g
Fett
5.1 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Ballaststoffe
4.4 g
Natrium
387.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte