Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g water
- ½ tl fijn zout
- 75 g quinoa
- ½ citroen, bij voorkeur biologisch (geraspte zeste en sap alleen)
- ½ teentje knoflook (optional)
- 20 g lente-ui, in stukken (optional)
-
3 - 4
takjes koriander, gewassen en gedroogde blaadjes
oder 3 - 4 takjes peterselie, gewassen en gedroogde blaadjes - 2 - 3 takjes verse muntblaadjes, gewassen en gedroogde blaadjes
- 30 g extra vergine olijfolie
- 100 g tomaten, in stukken (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes chilipoeder, naar believen
- 1 snuifje fijn zout, naar believen
- 100 g komkommer, in stukken
- 100 g tonijn, uit blik, goed uitgelekt
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiweiß
- 18 g
- Kohlenhydrate
- 27 g
- Fett
- 18 g
- Ballaststoffe
- 5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
Charoset
15min
Rijstsalade
1 Std.
Vegan Brownies
2 Std. 40 Min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Paksoi en ham rijst
40min
Chai-theepoeder
15min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min