Geräte und Zubehör
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
3 portions
Zutaten
-
mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
onions quartered50 g
-
ripe tomatoes (Ø 5-6 cm)1300 g
-
fresh mushrooms (e.g. button, oyster)100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
1 tsp dried mintfresh mint leaves10 - 12
-
fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing4 - 5 sprigs
-
white long grain rice75 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
11 g
Brennwert
1644 kJ /
392 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
9.2 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1 Std. 30 Min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 Std.
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2 Std.
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 Min
Cream of chard soup
35 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Chickpea Soup with Spinach
40 Min