
Kompatible Versionen
Minestrone, Pork Roll with Vegetables, Steamed Raspberry Puddings, Berry Muffins
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Steamed Raspberry Puddings and Berry Muffins
- 4 tsp raspberry jam (40 g)
- 2 eggs
- 200 g sugar
- 60 g butter, cut in pieces
- 200 g milk
-
½
tsp natural vanilla extract
oder 1 tsp vanilla sugar, homemade - 200 g plain flour
- 2 tsp baking powder
-
200
g fresh raspberries
oder 200 g frozen raspberries -
150
g fresh blueberries
oder 150 g frozen blueberries
Pork Roll
- 500 - 600 g pork shoulder, boneless, in one piece, butterflied to approx. 1.5 cm thick
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 - 5 slices bacon, any type
- 20 g sun-dried tomatoes
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg
Minestrone, Mediterranean Vegetables
- 1 garlic clove
- 300 g onions, of which 100 g cut in slices, the rest in pieces
- 130 g carrots, sliced (5 mm)
- 70 - 80 g mixed vegetables (e.g. red or green peppers, celery), cut in pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine (optional)
- 1 ½ tsp salt
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
oder 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1000 g water
- 250 g potatoes, sliced (5 mm)
- 160 g courgettes, sliced (1 cm)
- 150 g ripe tomatoes, sliced (1 cm)
- ½ tsp dried oregano
- 60 g short pasta, dried (e.g. elbow macaroni), for soup
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 5439 kJ / 1299 kcal
- Eiweiß
- 49 g
- Kohlenhydrate
- 133 g
- Fett
- 59 g
- Ballaststoffe
- 11.6 g
Alternative Rezepte
Cottage pie
1h 15min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Spaghetti Bloody Brain
13h 30min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 Std. 25 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Varoma Pizza
1h
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
2hod. 55min
Prawn and Cucumber Salad
55min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Green Tea Smoothie
10min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Steamed Pears with Chocolate Cardamom Sauce
40min