Veracruz Fish
TM5 TM6

Veracruz Fish

3.2 (5 Bewertung)

Zutaten

  • 250 g rice
  • 250 g white fish fillets (e.g plaice), skinless, boneless, cut in pieces
  • 100 g carrots, cut in pieces
  • 150 g white cabbage, cut in pieces
  • 100 g olive oil
  • 300 g tomatoes, quartered
  • 80 g onions, halved
  • 4 garlic cloves
  • 1 serrano chilli, halved
  • 2 Tbsp cider vinegar
  • 100 g pitted black olives
  • 20 g pickled capers
  • 5 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 - 2 fish stock cubes, to taste
  • ¼ tsp fine sea salt, or to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1748 kJ / 418 kcal
Eiweiß
14.3 g
Kohlenhydrate
24.2 g
Fett
29.3 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 86 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte