Geräte und Zubehör
Sweet and Sour Pork Ribs
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh root ginger peeled, thinly sliced10 g
-
vegetable oil10 g
-
pork spare ribs cut in small pieces (approx. 5 cm) (see tip)500 g
-
icing sugar or to taste50 g
-
rice wine50 g
-
white vinegar50 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
763.3 kcal /
3193.5 kJ
Eiweiß
14.2 g
Fett
71.5 g
Kohlenhydrate
13.6 g
Ballaststoffe
0.1 g
gesättigte Fettsäuren
29.3 g
Natrium
33.1 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9 Std. 15 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Braised Pork and Egg with Rice
45 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Braised pork belly
55 Min