Geräte und Zubehör
Beef and Tomato Stew
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
vegetable oil10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
chilli broad bean paste30 g
-
stewing steak cut in pieces (2 cm)600 g
-
onions sliced (1 cm)200 g
-
soy sauce50 g
-
tomatoes quartered700 g
-
red wine100 g
-
lager330 g
-
spring onions sliced (3 mm)2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
22.7 g
Brennwert
1031 kJ /
246 kcal
Fett
6.2 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese new year
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Basque Chicken
1h 10min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Chicken Noodle Soup
25min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Beef Bourguignon
1h 30min
Beef Teriyaki with Rice
1h 50min
Beef in Stout
1h 40min