Geräte und Zubehör
Pork and Mushroom Broth
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
10 portions
Zutaten
Sauce
-
sugar5 g
-
soy sauce30 g
-
rice vinegar120 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Marinade
-
pork meat, lean, sinew free cut in thin strips100 g
-
soy sauce5 g
-
sherry5 g
-
cornflour5 g
-
water20 g
-
sesame oil plus extra for drizzling5 g
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling1 pinch
Broth
-
dried shiitake mushrooms25 g
-
dried wood ear mushrooms (see tip)15 g
-
dried enokitake mushrooms15 g
-
water plus enough extra, hot, for soaking1560 g
-
cornflour30 g
-
vegetable oil5 g
-
medium eggs beaten2
-
1 heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l)1
-
tofu cut in small cubes250 g
-
coriander leaves20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
8 g
Brennwert
155 kJ /
37 kcal
Fett
6 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
new style asian
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 Min
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Char Siu Pastries
6 Std. 10 Min
Braised Pork and Egg with Rice
45 Min
Braised Chicken with Chestnuts
40 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
Veracruz Fish
30 Min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min