Geräte und Zubehör
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
shallots halved100 g
-
garlic cloves2
-
tomatoes quartered150 g
-
fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)50 g
-
galangal (Thai ginger), fresh root peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh makrut lime leaves8
-
Thai chilli sauce hot100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)2
-
water1000 g
-
fish fillets (e.g. red snapper, sea bream, monkfish), cut in pieces250 g
-
fresh oyster mushrooms halved120 g
-
palm sugar20 g
-
fresh clams100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined250 g
-
fish sauce20 g
-
lime juice20 g
-
spring onions thinly sliced (1 cm)3
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
30 g
Brennwert
968 kJ /
231 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
3.9 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
LOW FAT
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Asian-style Beef Stew
2 Std. 30 Min
Seafood Laksa
25 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Beef Noodle Pho
45 Min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 Min
Beef Rendang
2 Std. 30 Min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1 Std. 5 Min
Vietnamese Beef Pho
1 Std. 45 Min
Tom Yum with Prawns
25 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Green Curry Chicken
55 Min
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min