Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
TM5 TM6

Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce

3.7 (31 Bewertungen)

Zutaten

  • 200 - 250 g Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)
  • water, warm, for soaking
  • 70 g garlic cloves
  • 40 g vegetable oil
  • ½ tsp salt (optional)
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 35 g sugar
  • 40 g soy sauce
  • 20 g rice wine
    oder 20 g white wine
  • 700 g water
  • 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
  • 200 g flat green beans
  • 50 g spring onions, sliced (3 mm) or curled, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1832 kJ / 438 kcal
Eiweiß
16 g
Kohlenhydrate
66 g
Fett
11 g
Ballaststoffe
2.5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte