Geräte und Zubehör
Salt-free Chicken Stock Paste
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
400 g
Zutaten
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces (3 cm)300 g
-
mixed white vegetables washed, peeled (e.g. celeriac, onion, garlic, leek), cut in pieces (2-3 cm)200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), washed, leaves only4 sprigs
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 20 g
Natrium
20.7 mg
Eiweiß
3.9 g
Brennwert
130.9 kJ /
31.3 kcal
Fett
0.9 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
2.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Love at First Bite
60 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Salt-free Vegetable Stock Paste
50 Min
Curried Pea, Potato and Broccoli Purée
25 Min
Lentil, Spinach and Cauliflower Purée
25 Min
Sweet Potato, Cauliflower and Cumin Purée
30 Min
Butter Bean, Pea, Avocado and Mint Purée
20 Min
Broccoli, Pea, Courgette and Coriander Purée
25 Min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25 Min
Beef and Carrots - from 8 months
25 Min
Buckwheat with Broccoli
40 Min
Baby-friendly Cheesy Broccoli Biscuits
35 Min
Baby-friendly Stewed Berries
15 Min
Baby-friendly Carrot Cake Cinnamon Porridge
20 Min