Salt-free Chicken Stock Paste
TM6 TM5

Salt-free Chicken Stock Paste

4.9 (12 Bewertungen)

Zutaten

  • 300 g chicken meat, boneless and skinless, sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces (3 cm)
  • 200 g mixed white vegetables, washed, peeled (e.g. celeriac, onion, garlic, leek), cut in pieces (2-3 cm)
  • 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), washed, leaves only
  • 1 dried bay leaf
  • 1 clove
  • 5 coriander seeds

Nährwerte
pro 20 g
Brennwert
86 kJ / 20 kcal
Eiweiß
3.7 g
Kohlenhydrate
0.6 g
Fett
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Ballaststoffe
0.5 g
Natrium
0 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte