Geräte und Zubehör
Fried Wontons
Zubereitung 45 Min
Gesamt 45 Min
24 pieces
Zutaten
-
dried shiitake mushrooms rehydrated in hot water3
-
fresh button mushrooms40 g
-
spring onions cut in pieces50 g
-
celery stalk cut in pieces25 g
-
soy sauce1 tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
raw prawns, peeled120 g
-
pork mince broken in pieces (see tip)120 g
-
filo pastry sheets3
-
water for sealing
-
sunflower oil for frying
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
2.3 g
Brennwert
284 kJ /
68 kcal
Fett
5.2 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Mushroom Stock Paste
1 Std. 35 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Nyonya Chicken Curry Bun
2 Std. 45 Min
Mussels with Garlic Sauce
2 Std. 40 Min
Red Thai Curry Paste
25 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Cake in a Jar
35 Min
Vegetable Spring Rolls
2 Std. 10 Min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min
Best Beer Battered Fish
30 Min