
Geräte und Zubehör
Hot and Sour Prawn Soup
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh lemon grass tough outer layer removed, cut in pieces (2 cm)2 stalks
-
fresh red chillies halved (according to taste)3 - 6
-
makrut lime leaves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
shallots halved70 g
-
chicken stock720 g
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced (3 mm)60 g
-
fish sauce40 g
-
sugar2 tsp
-
tom yum paste2 Tbsp
-
raw prawns, peeled200 g
-
lime juice2 Tbsp
-
fresh coriander leaves roughly chopped4 sprigs
-
spring onion halved, then shredded legnthways1
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
107 kcal /
448 kJ
Eiweiß
10.4 g
Fett
2.5 g
Kohlenhydrate
10.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Thai Kitchen
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1 Std. 40 Min
Beef Rendang
2 Std. 30 Min
Prawn And Chicken Laksa
40 Min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 Min
Tom Yum with Prawns
25 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Nyonya Steamed Fish
45 Min
Prawn Curry
30 Min
Tom Yum Goong
30 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Chicken Rendang
45 Min
Green Curry Chicken
55 Min