
Geräte und Zubehör
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
water1500 g
-
extra virgin olive oil90 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 ½ tsp
-
dried spaghetti (cooking time 10-11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
garlic cloves3 - 4
-
fresh red chillies halved2
-
ground black pepper to taste
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
650 kcal /
2717.3 kJ
Eiweiß
13.5 g
Fett
23 g
Kohlenhydrate
40 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Natrium
437.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Spaghetti Carbonara
25min
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45min
Sautéed Prawns
15min
Browned Beef Cubes (Well Done)
15min
Sautéed Shallots (250 g)
20min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45min
Tempeh Bolognaise
30min
Egg Fried Rice
35min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40min