Geräte und Zubehör
Pink scramble
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
2 portions
Zutaten
-
olive oil spray for spraying
-
raw beetroot peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)60 g
-
eggs2
-
feta cheese crumbled, plus extra to serve50 g
-
bread of choice, to serve (optional)
-
avocado flesh only, to serve1
-
watercress for garnishing (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
620.1 mg
Eiweiß
18.1 g
Brennwert
1857.5 kJ /
442 kcal
Fett
32.6 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
8.1 g
Kohlenhydrate
17.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Raspberry ombré chia parfait (Post-natal)
1 Std. 15 Min
Broccoli salad
10 Min
Immune boosting smoothie (Post-natal)
5 Min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 Min
Rainbow bowl
1 Std. 20 Min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 Min
Plum and raspberry chia puddings
2 Std. 30 Min
Avo and egg spread
35 Min
Chocolate sweet potato slice
1 Std. 15 Min
Rice crisp bars
1 Std. 10 Min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 Std. 30 Min
Coconut and beetroot balls
40 Min