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Zucchini, corn and ricotta pancakes
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
10 pieces
Zutaten
Ricotta
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
sea salt¼ tsp
Pancakes
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces310 g
-
spring onion/shallot white part only1
-
butter plus extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
buttermilk200 g
-
eggs2
-
fresh sweet corn kernels130 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 10 pieces
Natrium
2731.6 mg
Eiweiß
56.9 g
Brennwert
6757.2 kJ /
1608.9 kcal
Fett
77.6 g
Ballaststoffe
10.7 g
gesättigte Fettsäuren
44.9 g
Kohlenhydrate
165.8 g
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