Rosemary and thyme polenta chips

Rosemary and thyme polenta chips

4.4 63 Bewertungen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std.
2 portions

Zutaten

  • olive oil plus extra for greasing
    2 tsp
  • fresh rosemary leaves only, finely chopped
    1 sprig
  • fresh thyme leaves only, finely chopped
    1 sprig
  • water
    480 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • polenta (cornmeal)
    100 g
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • salt plus extra to taste
    2 pinches
  • butter for frying
    20 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 162.6 mg
Eiweiß 3.7 g
Brennwert 1246.3 kJ / 297.9 kcal
Fett 13.5 g
Ballaststoffe 2.1 g
gesättigte Fettsäuren 5.9 g
Kohlenhydrate 40.1 g

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