Geräte und Zubehör
Rosemary and thyme polenta chips
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std.
2 portions
Zutaten
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
162.6 mg
Eiweiß
3.7 g
Brennwert
1246.3 kJ /
297.9 kcal
Fett
13.5 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
5.9 g
Kohlenhydrate
40.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking for Me and You
70 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Peanut butter
5min
Focaccia
2h 5min
Basil pesto
10min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26h 15min
Spinach and feta galette
1h 50min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Zucchini pistachio loaf
1h 30min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min