
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 zucchini (medium), trimmed and cut into 24 long slices (approx. 3 mm thick), discarding seeded core (see Tips)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra for sprinkling and seasoning
- 2 garlic cloves
- 100 g carrot, cut into pieces
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 60 g celery, cut into pieces
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g beef mince
- 70 g tomato paste
- 1 - 2 pinches ground paprika
- 1 - 2 pinches chilli powder
- 2 tsp dried oregano
- 450 g tomato passata
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 110 g mozzarella, cut into pieces
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 12 fresh basil leaves
- 250 g ricotta (see Tips)
- 1 egg
- 1 - 2 pinches dried Italian herbs
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1981 kJ / 471.7 kcal
- Eiweiß
- 35.3 g
- Kohlenhydrate
- 12 g
- Fett
- 30.4 g
- gesättigte Fettsäuren
- 13.2 g
- Ballaststoffe
- 5.6 g
- Natrium
- 1079.7 mg
Alternative Rezepte
Mediterranean vegetable bake
50min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30min
Eggplant cannelloni
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Cauliflower flammkuchen
1h
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
No potato salad
20min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
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Chicken and spinach enchiladas
40min
Turkey rissoles and kale slaw
30min
Curried chicken salad wraps
50min