Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
TM6 TM5 TM31

Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme

4.1 ( 14 Bewertungen )

Zutaten

Beetroot Gazpacho

  • 300 g raw beetroots peeled and cut in pieces
  • 100 g potatoes peeled and cut in pieces
  • 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
  • 500 g water
  • 1 cucumber cut in pieces
  • 1 - 2 spring onions trimmed and cut in pieces
  • 250 g natural yoghurt
  • 2 Tbsp lemon juice plus extra to taste
  • 100 g water chilled
  • 1 pinch fine sea salt to taste
  • 1 pinch ground white pepper to taste

Horseradish Créme

  • 100 g natural yoghurt
  • 1 - 2 Tbsp creamed horseradish
    oder 1 - 2 Tbsp fresh horseradish grated
  • 1 - 1 ½ Tbsp fresh chives finely chopped, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
150 kcal / 631 kJ
Eiweiß
8 g
Fett
4 g
Kohlenhydrate
16 g
Ballaststoffe
4.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte