Moroccan filled bread rolls (Batbout)
TM6 TM5 TM31

Moroccan filled bread rolls (Batbout)

4.5 ( 4 Bewertungen )

Zutaten

Dough

  • 300 g water
  • 15 g fresh yeast
    oder 2 tsp dried yeast
  • 500 g plain flour
  • 15 g salt
  • 2 tsp turmeric powder
  • 30 g fresh coriander roughly chopped
  • 30 g fresh mint leaves only
  • 30 g fresh flat-leaf parsley leaves only

Spiced meat filling

  • 100 g onions cut into quarters
  • 30 g fresh coriander roughly chopped
  • 30 g fresh mint leaves only
  • 30 g fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 50 g yellow peppers cut into pieces
  • 50 g red peppers cut into pieces
  • 300 g beef mince
  • 2 pinches salt adjust to taste
  • 2 pinches freshly ground black pepper adjust to taste
  • 2 tsp ground turmeric
  • 1 pinch ground cumin

Assembly

  • olive oil for oiling hands and for frying

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
510 kcal / 2134 kJ
Eiweiß
17 g
Fett
27 g
Kohlenhydrate
51 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte