Geräte und Zubehör
Spinach Fatayers
Zubereitung 40 Min
Gesamt 2 Std.
8 pieces
Zutaten
Bread Dough
-
milk50 g
-
water130 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
vanilla pod1
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
baking powder1 tsp
-
medium egg1
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil15 g
Baharat Spice Mix
-
white peppercorns100 g
-
ground nutmeg1 Tbsp
-
cloves1 tsp
-
cardamom pods15
-
ground cinnamon2 tsp
Spinach Filling
-
lemon juice20 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
sumac (see tip)1 tsp
-
harissa paste1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
water100 g
-
fresh spinach leaves600 g
-
pine nuts30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
11 g
Brennwert
1333 kJ /
313 kcal
Fett
8 g
Kohlenhydrate
48 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lebanese cuisine
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 Std. 35 Min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 Std.
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Arabian ice cream
10 Std. 25 Min
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Okra and meat stew (bamia)
1 Std.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Fatayer with Cheese and Mint
1 Std. 5 Min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 Min