
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g fresh root ginger peeled, in one piece
- 200 g nectarine peeled or unpeeled, cut in halves or wedges that fit through feeder
- 200 g fresh pineapple cut vertically in wedges that fit through feeder, core removed
- 200 g fresh mango flesh cut vertically in wedges that fit through feeder
- 200 g papaya cut in half lengthwise or in wedges that fit through feeder, seeds removed
- 200 g melon cut lengthwise or in wedges that fit through feeder, seeds removed
- 200 g freshly squeezed orange juice
- 50 g freshly squeezed lemon juice
- 15 g freshly squeezed lime juice
- 100 g golden caster sugar
- 2 stalks fresh lemon grass cut in pieces (5 cm), bruised
- 50 g lychees peeled, fresh or canned, halved (optional)
- 6 peppermint leaves, fresh for serving (optional)
- ice cream for serving (optional)
- Nährwerte
- pro 8 portions
- Brennwert
- 1009.4 kcal / 4223.1 kJ
- Eiweiß
- 10.1 g
- Fett
- 3.5 g
- Kohlenhydrate
- 254.6 g
- Ballaststoffe
- 15.6 g
- gesättigte Fettsäuren
- 0.7 g
- Natrium
- 60.8 mg
Alternative Rezepte
Chocolate Nice Cream
Keine Bewertungen
Green mussels in wine and garlic sauce
45 Min
Blood Orange Margarita
15 Min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 Min
Dalgona Coffee Classic (Korean coffee)
10 Min
Sliced Fruit Salad with Citrus Dressing (TM5)
30 Min
Ratatouille Galette (TM5)
1 Std. 30 Min
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2 Std. 20 Min
Leftover Vegetable Stock
50 Min
Seafood Marinade
5 Min
Pink Lemonade
30 Min
Blueberry Frozen Yoghurt
5 Min