Apple Rose Tart
TM6 TM5

Apple Rose Tart

3.1 (8 Bewertungen)

Zutaten

Pastry

  • 170 g unsalted butter, cold, diced
  • 220 g plain flour
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 egg yolk, from medium egg
  • 45 g water, cold

Filling

  • 1 lemon, thin peelings of half and juice for glaze (approx. 25 g)
  • 80 g granulated sugar
  • 600 g cooking apples (e.g. Bramley), peeled, cored, quartered

Apple Rose

  • 4 red apples, cored, halved, thinly sliced (1 mm) (approx. 520 g)
  • 15 g lemon juice (approx. half a lemon)
  • 20 g granulated sugar
  • 300 g water

Glaze

  • 60 g apricot jam

Nährwerte
pro 1 slice
Brennwert
1957 kJ / 468 kcal
Eiweiß
6 g
Kohlenhydrate
58.6 g
Fett
23.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte