Tuscan Bean Soup
TM5 TM6

Tuscan Bean Soup

4.8 (10 Bewertungen)

Zutaten

  • 70 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm), plus extra shaved for garnishing
  • 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ½ brown onion (approx. 75 g), quartered
  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 120 g pancetta, diced
  • 400 g water
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 100 g courgettes, diced
  • 2 celery stalks, diced
  • 1 carrot, diced
  • 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
  • 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
  • 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
  • 1 tbsp vegetable stock paste, homemade (see Tips)
  • 1 tsp dried chilli flakes
  • 6 slices crusty bread, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1564 kJ / 372 kcal
Eiweiß
26.1 g
Kohlenhydrate
30.2 g
Fett
13.8 g
Ballaststoffe
13.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 3.000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte