Geräte und Zubehör
Mushroom and Cannellini Bean Soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
dried wild mushrooms (e.g. porcini, ceps)30 g
-
boiling water300 g
-
onions quartered120 g
-
unsalted butter diced60 g
-
tinned cannellini beans drained (2 x 400 g tins)480 g
-
liquid vegetable stock (see tip)400 g
-
fresh sage leaves2
-
fine sea salt plus extra to taste¾ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
464.5 mg
Eiweiß
9.4 g
Brennwert
1097.2 kJ /
262.2 kcal
Fett
12.7 g
Ballaststoffe
6.8 g
gesättigte Fettsäuren
7.9 g
Kohlenhydrate
29.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spring Vegetable Soup
35min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Carrot and Coriander Soup
25min
Garlic and White Bean Stew
50min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Broccoli and stilton soup
30min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Carrot and Coriander Soup
25min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Creamy Courgette Soup
25min
Mushroom Risotto
30min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min