Mushroom and Cannellini Bean Soup

Mushroom and Cannellini Bean Soup

4.4 67 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions

Zutaten

  • dried wild mushrooms (e.g. porcini, ceps)
    30 g
  • boiling water
    300 g
  • onions quartered
    120 g
  • unsalted butter diced
    60 g
  • tinned cannellini beans drained (2 x 400 g tins)
    480 g
  • liquid vegetable stock (see tip)
    400 g
  • fresh sage leaves
    2
  • fine sea salt plus extra to taste
    ¾ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ¼ tsp

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 262.2 kcal / 1097.2 kJ
Eiweiß 9.4 g
Fett 12.7 g
Kohlenhydrate 29.4 g
Ballaststoffe 6.8 g
gesättigte Fettsäuren 7.9 g
Natrium 464.5 mg

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