Geräte und Zubehör
Orzo Salad with Artichoke and Feta
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
water1100 g
-
orzo rinsed and drained400 g
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing4 sprigs
-
feta cheese in pieces130 g
-
artichoke hearts, marinated drained340 g
-
pine nuts toasted60 g
-
sun-dried tomatoes cut in thin slices100 g
-
tinned chickpeas rinsed and drained (1 x 400 g tin)240 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
30 g
Brennwert
3281 kJ /
781 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
20 g
Kohlenhydrate
96 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegetarian Cooking
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Kale Pesto Pasta Salad
50 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 Std. 30 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Mexican Stuffed Peppers
45 Min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Smoky Couscous Salad
20 Min