Saint-Honore
TM6 TM5 TM31

Saint-Honore

2.3 (3 Bewertungen)

Zutaten

Caramel discs

  • cold water
  • 60 g caster sugar

Pastry cream

  • 2 vanilla beans
  • 500 g full cream milk
  • 70 g unsalted butter
  • 1 pinch salt
  • 70 g caster sugar
  • 60 g plain flour
  • 2 eggs
  • 2 egg yolks

Puff pastry

  • 250 g plain flour, plus extra for dusting
  • 200 g unsalted butter, cut into pieces
  • ½ tsp salt
  • 2 tsp lemon juice
  • 100 g water, chilled

Choux pastry

  • 160 g water
  • 80 g unsalted butter, chilled and cut into pieces (2 cm)
  • 1 pinch salt
  • 2 tsp white sugar
  • 120 g plain flour
  • 4 eggs, 1 egg lightly beaten

Chantilly cream

  • 2 tbsp icing sugar
  • 450 g pouring (whipping) cream
  • 1 tsp natural vanilla extract

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2486.4 kJ / 592 kcal
Eiweiß
10.3 g
Kohlenhydrate
43.9 g
Fett
42.5 g
gesättigte Fettsäuren
26.3 g
Ballaststoffe
0.9 g
Natrium
188.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte