
Geräte und Zubehör
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 25 Std. 20 Min
8 portions
Zutaten
Almond milk
-
raw almonds220 g
-
water660 g
-
pitted dates4
-
natural vanilla extract½ tsp
Coconut milk
-
desiccated coconut300 g
-
water1000 g
Jelly
-
water room temperature200 g
-
agar agar powder2 tsp
-
pure maple syrup150 g
-
natural almond extract to taste⅛ tsp
Pineapple Syrup
-
fresh pineapple flesh only, cut into pieces (1 cm)150 g
-
orange liqueur (optional) (e.g. Grand Marnier®)1 tbsp
-
water140 g
-
soft dark brown sugar2 tbsp
Assembly
-
fresh pineapple flesh only, cut into cubes (5 mm)100 g
-
coconut flakes toasted30 g
-
fresh mint leaves only, finely sliced6 sprigs
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
532.8 kcal /
2237.6 kJ
Eiweiß
9.3 g
Fett
42.5 g
Kohlenhydrate
26.2 g
Ballaststoffe
10 g
gesättigte Fettsäuren
24.9 g
Natrium
24.4 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Vegetarian Kitchen
87 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Sunflower and nori filling
3h 10min
Vegan mayonnaise
15min
Tofu 'sour cream'
5min
Banh ran (sesame balls)
25h 30min
Rice crackers
55min
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Panforte
1h 30min
Brandy cashew cream
5min
Raw chocolate beetroot cake
2h 15min