Coconut & almond jelly with pineapple syrup
TM6 TM5 TM31

Coconut & almond jelly with pineapple syrup

4.7 ( 3 Bewertungen )

Zutaten

Almond milk

  • 220 g raw almonds
  • 660 g water
  • 4 pitted dates
  • ½ tsp natural vanilla extract

Coconut milk

  • 300 g desiccated coconut
  • 1000 g water

Jelly

  • 200 g water room temperature
  • 2 tsp agar agar powder
  • 150 g pure maple syrup
  • ⅛ tsp natural almond extract to taste

Pineapple Syrup

  • 150 g fresh pineapple flesh only, cut into pieces (1 cm)
  • 1 tbsp orange liqueur (e.g. Grand Marnier®) (optional)
  • 140 g water
  • 2 tbsp soft dark brown sugar

Assembly

  • 100 g fresh pineapple flesh only, cut into cubes (5 mm)
  • 30 g coconut flakes toasted
  • 6 sprigs fresh mint leaves only, finely sliced

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
532.8 kcal / 2237.6 kJ
Eiweiß
9.3 g
Fett
42.5 g
Kohlenhydrate
26.2 g
Ballaststoffe
10 g
gesättigte Fettsäuren
24.9 g
Natrium
24.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte