Geräte und Zubehör
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
-
cold water500 g
-
titanium strength gelatine leaves3
-
pouring (whipping) cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks6
-
tahini50 g
-
fresh blackberries to serve (see Tips)200 g
-
edible flowers (e.g.unsprayed pansies and orange blossoms) or herbs (e.g. baby mint leaves), to serve (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
10.157 g
Brennwert
2823 kJ /
672 kcal
Fett
58.798 g
Ballaststoffe
2.594 g
Kohlenhydrate
28.043 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Black forest pavlova stack
5 Std. 30 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Citrus seafood salad
1 Std.
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12 Std. 20 Min
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Magic potion
1 Std. 5 Min
Zesty avocado with crab
10 Min
Mimosa float
6 Std. 10 Min
Mighty mouse balls
1 Std. 15 Min
Mandarin crème brûlée
4 Std. 15 Min
Bloody Maria
2 Std. 45 Min
Chocolate Frangelico® gelato
28 Std.