Geräte und Zubehör
Quinoa salad with chicken and avocado
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
2 portions
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic clove1
-
lemon zest only, no white pith (1 x 4 cm)2 pieces
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil40 g
-
skinless chicken breast fillets cut into cubes (2-3 cm)200 g
-
white wine vinegar1 tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
honey½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water plus extra 1 tsp600 g
-
quinoa50 g
-
cherry tomatoes cut into halves100 g
-
cucumber cut into pieces (2-3 cm)75 g
-
avocado flesh only, cut into pieces (2-3 cm)50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1240 mg
Eiweiß
27.2 g
Brennwert
1904.9 kJ /
455.3 kcal
Fett
27.7 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
4.2 g
Kohlenhydrate
23.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
500 calorie meals
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Rainbow bowl
1 Std. 20 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 Min
Broccoli salad
10 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Mango salmon bowl
40 Min
Quick turkey taco bowl
15 Min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 Min