Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta

4.5 30 Bewertung
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
5 portions

Zutaten

  • yellow onions quartered
    2 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • fresh flat leaf parsley leaves only (approx. 15 leaves)
    2 sprigs
  • fresh basil leaves only, plus extra to garnish
    2 sprigs
  • fresh chili seeds removed if preferred, plus extra to serve, (e.g. serrano)
    ¼ - ½
  • sun-dried tomatoes, in oil lightly drained
    3 ½ oz
  • unsalted butter
    1 oz
  • chicken breast fillets skinless, in pieces (½ - ¾ in.)
    17 ½ oz
  • heavy whipping cream
    10 oz
  • water
    13 oz
  • dry white wine
    4 oz
  • chicken stock paste (see Tip)
    1 heaping tbsp
  • penne pasta
    10 oz

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 145.7 mg
Eiweiß 34.1 g
Brennwert 2698.7 kJ / 645 kcal
Fett 29.7 g
Ballaststoffe 4.6 g
gesättigte Fettsäuren 16.8 g
Kohlenhydrate 57.7 g

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