Beef Ragout with Macaroni
TM6 TM5

Beef Ragout with Macaroni

3.6 ( 168 Bewertungen )

Zutaten

  • 40 oz water
  • 16 oz ground beef
  • 1 tsp salt plus extra to season meat
  • ⅛ tsp ground black pepper plus extra to season meat
  • 12 oz macaroni pasta, dried
    oder 12 oz cavatappi pasta
  • 1 oz extra virgin olive oil plus extra to drizzle pasta
  • 8 oz yellow onions cut into pieces
  • 4 oz carrots cut into pieces
  • 4 oz celery cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 3 oz bacon cut into pieces
  • 1 tbsp all-purpose flour
  • 1 ½ tsp Italian seasoning
  • 4 oz heavy whipping cream
  • 2 oz white wine
  • fresh parsley chopped, to garnish (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
613.5 kcal / 2567 kJ
Eiweiß
23.6 g
Fett
33.4 g
Kohlenhydrate
51.7 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
12.9 g
Natrium
580.1 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte