Geräte und Zubehör
Chicken Enchiladas
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
panela cheese cut into pieces7 oz
-
green tomatillos halved23 oz
-
white onion2 oz
-
garlic clove1
-
canned chipotle chilies in adobo sauce1 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
16 oz chicken tenderloins, cut lengthwisechicken breast fillets, boneless, skinless cut lengthwise16 oz
-
ground black pepper to taste
-
oil to fry
-
corn tortillas12
-
sour cream to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
764.2 mg
Eiweiß
31.6 g
Brennwert
2267.7 kJ /
542 kcal
Fett
6.7 g
Ballaststoffe
8 g
gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
92.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Texas Road Trip
19 Rezepte
USA
USA
TEX-MEX COOKBOOK
51 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Carnitas
50p
Tortilla Soup
25p
Chicken Enfrijoladas
50p
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30p
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13óra 20p
Picadillo (Texas Hash)
40p
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30p
Chicken Parmesan
1óra 10p
Chicken Fajita Soup
50p
Beef Barbacoa
2óra
Beef Empanadas
1óra 10p
Tinga de Pollo
40p