Tomatillo Salsa

Tomatillo Salsa

4.7 27 Bewertungen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
21 oz

Zutaten

  • yellow onions quartered (approx. 1 medium)
    6 oz
  • garlic cloves
    4
  • serrano chili stem removed
    1
  • olive oil
    ½ oz
  • green tomatillos husked, stems removed, quartered (approx. 6 - 7 large tomatillos)
    16 oz
  • cilantro leaves and tender stems
    ½ oz
  • lime juice (approx. 1 lime)
    1 oz
  • fine sea salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 oz

Natrium 111.7 mg
Eiweiß 0.4 g
Brennwert 81.9 kJ / 19.6 kcal
Fett 1 g
Ballaststoffe 0.9 g
gesättigte Fettsäuren 0.1 g
Kohlenhydrate 2.7 g

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