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Tortilla Soup
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
Roma tomatoes halved, deseeded6
-
garlic cloves2
-
white onion halved2 ½ oz
-
chicken stock8 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ancho chili powder1 ½ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) cubed (⅓ in.)5 oz
-
avocado peeled and cubed (⅓ in.)1
-
fresh cilantro leaves to garnish
-
sour cream to serve
-
lime cut into 6 wedges, to serve1
-
tortilla strips as needed, to serve
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
302 kcal /
1263.5 kJ
Eiweiß
3.9 g
Fett
12 g
Kohlenhydrate
49.2 g
Ballaststoffe
5.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Natrium
687.3 mg
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