Geräte und Zubehör
Mexican Lasagna
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
poblano chilies6
-
14 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces, dividedmozzarella cheese cut into pieces, divided14 oz
-
Roma tomatoes quartered21 oz
-
garlic clove1
-
salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water3 ½ oz
-
boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1 in.)36 oz
-
white onions sliced3 ½ oz
-
canned sweet corn kernels drained7 ½ oz
-
vegetable oil to fry, as needed
-
corn tortillas18
-
sour cream divided5 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
58 g
Brennwert
2339 kJ /
559 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TEX-MEX COOKBOOK
51 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Tacos
1 Std. 10 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Strawberry BBQ Meatballs
45 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Bacon and Ranch Chicken Salad
45 Min
Rolled Frittata
55 Min
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min
Beef Barbacoa
2 Std.
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Texas BBQ Pulled Pork
1 Std. 30 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min