Geräte und Zubehör
Frangipane cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
12 portions
Zutaten
Sweet shortcrust pastry
-
raw sugar50 g
-
butter chilled, cut into cubes100 g
-
plain flour230 g
-
egg1
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
Frangipane cake
-
butter cut into cubes, plus extra for greasing150 g
-
plain flour plus extra for dusting50 g
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roasted almonds unsalted150 g
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caster sugar150 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
blanched almonds40 g
-
smooth apricot jam250 g
-
icing sugar to dust
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
163.4 mg
Eiweiß
7.7 g
Brennwert
2016 kJ /
480 kcal
Fett
27.1 g
Ballaststoffe
2.6 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
52.7 g
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