Geräte und Zubehör
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 9 Std.
8 portions
Zutaten
Sabayon
-
egg yolks from medium eggs4
-
golden caster sugar100 g
-
water cold50 g
Parfait
-
fresh raspberries160 g
-
double cream250 g
-
meringues broken in pieces (2-3 cm)60 g
Fresh Berry Sauce
-
sugar30 g
-
fresh strawberries hulled, halved, plus extra for garnishing150 g
-
fresh raspberries plus extra for garnishing150 g
-
lemon juice15 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
3.2 g
Brennwert
1208 kJ /
289 kcal
Fett
18.2 g
Kohlenhydrate
28.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The British Isles on a Plate
88 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h
Lemon meringue tart
2h 30min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45min
Lemon Posset
2h 40min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6h 20min
Individual Eton Mess Cheesecakes
3h 15min
Decadent Dark Chocolate Brownies
1h 55min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4h 10min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45min
Chocolate Fondants
40min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min