
Geräte und Zubehör
Baby-friendly Thai Green Chicken Curry with Jasmine Rice
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
Thai Curry Paste
-
cumin seeds4 tsp
-
coriander seeds8 tsp
-
garlic cloves8
-
lime juice (approx. 3 limes)60 g
-
fresh green chillies washed, halved (approx. 4)70 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
fresh makrut lime leaves washed2
-
fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)2
-
rapeseed oil60 g
Curry
-
garlic clove1
-
onions quartered80 g
-
coconut milk200 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), washed, peeled, cut in pieces (3 cm)300 g
-
chicken thighs, boneless and skinless diced (3 cm)600 g
-
dried kaffir lime leaves2
-
sugar snap peas washed100 g
-
frozen green peas100 g
Jasmine Rice
-
jasmine rice200 g
-
water1200 g
-
fresh coriander washed, roughly chopped5 g
Nährwerte pro 160 g
Brennwert
223 kcal /
933 kJ
Eiweiß
11 g
Fett
11 g
Kohlenhydrate
18 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
3.9 g
Natrium
0.1 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Love at First Bite
60 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland