Geräte und Zubehör
Curried Prawns with Rice
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
2 portions
Zutaten
-
frozen green peas50 g
-
curry powder35 g
-
carrots peeled, diced (1 cm)150 g
-
rice200 g
-
medium eggs lightly beaten2
-
water1200 g
-
onions quartered70 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (2 cm) (see tip)100 g
-
fresh pineapple peeled, cut in pieces (2 cm)30 g
-
rice wine½ tsp
-
fish sauce1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
18 g
Brennwert
1306 kJ /
312 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
10 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese Seafood
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Korma
40 Min
Moroccan Lamb with Couscous
50 Min
Scrambled Eggs
10 Min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 Min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Tom Yum with Prawns
25 Min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 Min
Fish Stew
45 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 Std.
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min