Geräte und Zubehör
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portie
Zutaten
-
zalmfilet, vers, ontveld 4 stukken (ongeveer 150 g per stuk)600 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt100 g
-
tomatenpuree30 g
-
teentje knoflook2
-
honing10 g
-
paneermeel50 g
-
zout¾ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
olie om te besprenkelen
-
ui gehalveerd70 g
-
broccoliroosje150 g
-
paprika in blokjes (1,5 cm)150 g
-
wilde rijst mengeling200 g
-
water600 g
-
groentebouillonpasta1 - 1 ½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
720.7 mg
Eiweiß
48.6 g
Brennwert
3317.8 kJ /
793 kcal
Fett
31 g
Ballaststoffe
16.8 g
gesättigte Fettsäuren
6.7 g
Kohlenhydrate
91.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ready, Set, Cook!
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Butter Chicken
1 Std.
Pindakaas Crackers
35 Min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Keine Bewertungen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Keine Bewertungen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 Min
Romige Aardappelsalade
Keine Bewertungen
Balletjes in tomatensaus
1 Std. 10 Min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.