Geräte und Zubehör
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
ui gehalveerd100 g
-
verse groene chilipeper ontpit1
-
geroosterd en gezouten cashewnoten (vegan)60 g
-
wortel in stukken320 g
-
zout en meer om te koken1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
water en meer om te koken250 g
-
droge pasta (zonder ei)400 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 stengels
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
17 g
Brennwert
1991 kJ /
477 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
8.4 g
Kohlenhydrate
82 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Paneer tikka pizza
No ratings
Soja-bolognese met courgette noedels
50 min
Kruiden en Cashew dip
8 h 10 min
Penne met tonijn
35 min
Kip in perziksaus
40 min
Quiche met kip en peer
2 h 40 min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 h 15 min
Vegetarische chili
1 h 5 min
Russische rode bietensalade
1 h 10 min
Alpengratin
50 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Koolsla
10 min